|

Δήλωση Προστασίας Ιδιωτικού Απορρήτου

Τελευταία ενημέρωση 21/06/2017

Εισαγωγή

Κάθε αναφορά στους όρους «δικό μας», «εμείς», «εμάς», «η εταιρία» μέσα σε αυτή τη δήλωση και στο πεδίο αποδοχής επικοινωνίας αναφέρεται στον ιστότοπο polatidis.net και τους συνεργάτες του. Επιθυμούμε να προφυλάξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Σας παρέχουμε αυτή τη Δήλωση περί Απορρήτου ώστε να σας γίνει κατανοητό το τι ακριβώς κάνουμε με τα προσωπικά στοιχεία που μας δίνετε.

Δίνοντάς μας τα προσωπικά σας στοιχεία δηλώνετε ότι είστε σύμφωνοι με τη Δήλωση περί Απορρήτου και συμφωνείτε ότι μπορούμε να συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε ή, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και μετά από ρητή συγκατάθεσή σας, δημοσιοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία όπως περιγράφουμε στη Δήλωση περί Απορρήτου. Εάν δεν συμφωνείτε με τη Δήλωση παρακαλούμε μην μας δίνετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Η Δήλωση περί Ιδιωτικού Απορρήτου συμπεριλαμβάνεται και είναι τμήμα των Όρων Χρήσης που ορίζουν τον τρόπο χρήσης του Δικτυακού Τόπου από εσάς. Θα κάνουμε χρήση των στοιχείων σας μόνο για τους σκοπούς που αναφέρονται παρακάτω. Είναι πιθανόν να χρειαστεί να ανανεώνουμε τη Δήλωση περί Προστασίας Ιδιωτικού Απορρήτου. Σας προτείνουμε να ελέγχετε τακτικά τη σελίδα αυτή ώστε να είστε σίγουροι ότι έχετε διαβάσει την πιο πρόσφατη εκδοχή.

Τι εννοούμε με τον όρο «Προσωπικά Δεδομένα»

Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε εσάς ως εξατομικευμένο φυσικό πρόσωπο, σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία. Δεν λογίζονται ως προσωπικά τα στατιστικής φύσεως συγκεντρωτικά στοιχεία, από τα οποία δεν μπορούν να προσδιορισθούν τα υποκείμενα των δεδομένων.

Συλλέγοντας Προσωπικά Δεδομένα

Συλλέγουμε μόνο τα στοιχεία που αποφασίζετε να μας δώσετε και έχετε την ευχέρεια να μας δώσετε όποια δεδομένα επιθυμείτε. Στην περίπτωση, ωστόσο, που μας υποβάλετε ψευδή ηλεκτρονική διεύθυνση ή προσπαθήσετε να υποκαταστήσετε υπαιτίως τρίτο πρόσωπο όταν στέλνετε πληροφορίες μέσω του ιστοτόπου μας ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, όλες οι πληροφορίες – καθώς επίσης και η διεύθυνση Πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IP Address) – είναι δυνατόν να αποτελέσουν μέρος οποιασδήποτε έρευνας για την προστασία της χρήσης του δικτυακού μας τόπου, των δικαιολογημένων συμφερόντων της εταιρείας μας και της προστασίας των λοιπών χρηστών της ιστοσελίδας μας.

Όπου μπορούμε, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε πως θα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα στοιχεία. Είναι πιθανό να επιλέξετε να μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα όταν για παράδειγμα: επικοινωνείτε μαζί μας για να μας ρωτήσετε για κάποιο θέμα, εγγράφεστε στην Δικτυακή μας Κοινότητα ή στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, συμπληρώνετε μια φόρμα για κάποια έρευνα ή άλλο λόγο, η οποία περιλαμβάνει τα προσωπικά σας στοιχεία, μας ζητάτε κάποια πληροφορία, λαμβάνετε μέρος σε κάποιο διαγωνισμό, δημοσιεύετε μια πληροφορία σε μια ενότητα για τους επισκέπτες του Δικτυακού Τόπου ή κάνετε χρήση κάποιας προωθητικής μας ενέργειας. Έχετε τη δυνατότητα να αποφασίζετε εάν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό από εμάς, εφόσον προβούμε στην δημιουργία υπηρεσίας παροχής τέτοιου υλικού, με εξαίρεση όποια επικοινωνία υποχρεούμαστε από το νόμο να έχουμε μαζί σας ή την επικοινωνία που χρειάζεται να κάνουμε σε συνέχεια κάποιου δικού σας αιτήματος. Δίνοντας μας τα προσωπικά σας στοιχεία δίνετε την έγκριση σας για τη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων και τη συλλογή και επεξεργασία τους σε όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όποια τέτοια μεταφορά ή επεξεργασία από εμάς θα γίνεται σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση περί Προστασίας Ιδιωτικού Απορρήτου. Προκειμένου για διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε χώρα που δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα τηρείται η ισχύουσα ελληνική νομοθεσία.

Δείτε πώς συλλέγονται οι πληροφορίες σας στο www.polatidis.net
  • Μέσω του Google Analytics
  • Μέσω των cookies του ιστότοπου και των αρχείων καταγραφής
  • Μέσω της φόρμας επικοινωνίας

Χρήση cookies στον Δικτυακό μας Τόπο

H εταιρεία μας μπορεί να χρησιμοποιεί την υπηρεσία «cookies» για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τους επισκέπτες του Δικτυακού μας Τόπου. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη/ χρήστη τα οποία αποστέλλονται από εμάς στον browser σας όταν επισκέπτεστε τον Δικτυακό μας Τόπο. Η χρήση των cookies μας βοηθά να σας διευκολύνουμε στην πρόσβαση/χρήση συγκεκριμένων τμημάτων του Δικτυακού Τόπου (για παράδειγμα να σας καλωσορίζουμε στην Δικτυακή μας Κοινότητα με το όνομά σας). Μπορείτε να διαγράψετε τα cookies από τον browser σας ή να τον ρυθμίσετε να τα απορρίπτει οποιαδήποτε στιγμή.

Google

Analytics

Το polatidis.net χρησιμοποιεί το Google Analytics για να παρακολουθεί την απόδοση του ιστότοπου και τη συμπεριφορά των χρηστών. Το google analytics παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις προβολές σελίδας, τις πηγές παραπομπής και άλλες πολύτιμες πληροφορίες που μας βοηθούν να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.polatidis.net.
Το Google Analytics καταγράφει ανώνυμα δεδομένα σχετικά με την τοποθεσία, την ηλικία, το φύλο και τα ενδιαφέροντα, αλλά δεν έχουμε κανένα τρόπο να συνδέσουμε αυτές τις πληροφορίες και να σας προσδιορίσουμε ειδικά.
Το Google Analytics μπορεί επίσης να συλλάβει τη διεύθυνση IP σας κατά την περιήγησή σας σε αυτόν τον ιστότοπο.
Τα δεδομένα χρήστη και συμβάντων διατηρούνται για 26 μήνες και στη συνέχεια διαγράφονται αυτόματα.

Fonts

Η χρήση των γραμματοσειρών Google δεν είναι πιστοποιημένη και δεν έχουν οριστεί cookies. Τα αιτήματα πηγαίνουν στους συγκεκριμένους πόρους του Google Fonts, οι οποίοι είναι ξεχωριστοί από το google.com και δεν περιέχουν διαπιστευτήρια από τις υπηρεσίες Google.

Τα αιτήματα για το API των γραμματοσειρών Google πραγματοποιούνται σε τομείς που σχετίζονται με πόρους, όπως fonts.googleapis.com ή fonts.gstatic.com, έτσι ώστε τα αιτήματά σας για γραμματοσειρές να είναι ξεχωριστά και να μην περιέχουν διαπιστευτήρια που στέλνετε στο google.com όπως χρησιμοποιώντας άλλες υπηρεσίες Google που έχουν πιστοποιηθεί, πχ. gmail.

Όταν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε Υπηρεσία Google, συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου της Google. Εξηγεί λεπτομερώς ποια δεδομένα συλλέγονται, γιατί συλλέγονται και τι συμβαίνει με αυτά.

Το polatidis.net ενσωματώνει εφαρμογές και υπηρεσίες τρίτων («Εφαρμογές τρίτων») για τη διάθεση περιεχομένου, προϊόντων ή/και υπηρεσιών σε σας. Αυτές οι Εφαρμογές τρίτων μπορεί να έχουν τους δικούς τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης και πολιτικές ιδιωτικού απορρήτου και η χρήση αυτών των Εφαρμογών τρίτων από εσάς, θα διέπεται από και θα υπόκειται στους εν λόγω όρους και προϋποθέσεις και τις πολιτικές ιδιωτικού απορρήτου. Κατανοείτε και συμφωνείτε ότι το polatidis.net δεν εγκρίνει και δεν έχει καμία ευθύνη για τη συμπεριφορά, τα χαρακτηριστικά ή το περιεχόμενο οποιασδήποτε Εφαρμογής τρίτου ή για οποιαδήποτε συναλλαγή που μπορεί να συναφθεί με τον πάροχο οποιωνδήποτε τέτοιων Εφαρμογών τρίτων.

Χρήση Προσωπικών Δεδομένων

Είναι πιθανό να χρησιμοποιήσουμε ή να δημοσιοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα σε μια ή περισσότερες από τις ακόλουθες περιπτώσεις:
Προωθητικές Ενέργειες

Μπορεί να κάνουμε χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρίας μας. Παρόλα αυτά εσείς μπορείτε να επιλέξετε εάν επιθυμείτε ή όχι τέτοιου είδους επικοινωνία όταν μας δίνετε τα στοιχεία σας. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να μην λαμβάνετε τέτοιου είδους υλικό ή επικοινωνία από εμάς ανά πάσα στιγμή.

Ανάλυση Δεδομένων

Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για εσωτερική ανάλυση δεδομένων, για παράδειγμα για να ορίσουμε τις τάσεις μεταξύ των πελατών μας ή για να μετρήσουμε την επισκεψιμότητα του δικτυακού μας τόπου. Είναι πιθανό να μοιραστούμε μη προσωπικά στοιχεία με τρίτους, όπως τους διαφημιστές μας, σε συνολική ανώνυμη μορφή, το οποίο σημαίνει ότι κανένα από τα στοιχεία αυτά δεν θα παραπέμπει σε συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα για εσάς. Εάν ποτέ κοινοποιήσουμε σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα με σκοπό την ανάλυση τους, θα το κάνουμε μόνο κατόπιν δικής σας ρητής συγκατάθεσης.

Εξυπηρέτηση Πελατών και Συναλλαγές

Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να απαντήσουμε σε δικά σας ερωτήματα και αιτήματα και για το χειρισμό συναλλαγών, όπως πληρωμές με πιστωτικές κάρτες ή αντικαταβολή για προϊόντα που έχετε παραγγείλει από εμάς ή κάποιο πράκτορά μας ή για την ολοκλήρωση μιας τέτοιας συναλλαγής (π.χ. παράδοση) μόνο κατόπιν δικής σας ρητής ή τεκμαρτής συγκατάθεσης. Σε περίπτωση παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος τεκμαίρεται η συγκατάθεση σας αυτή. Τα προσωπικά δεδομένα αυτά θα χρησιμοποιηθούν από κάποιον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη για να ολοκληρωθεί μια τέτοια παραγγελία. Εάν ζητήσετε τη βοήθεια ενός από τους υπευθύνους εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας σε σχέση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική ή άλλη αλληλογραφία σας, αυτός θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλο το εύρος πληροφοριών το οποίο είναι σχετικό με το αίτημά σας, συμπεριλαμβανομένων της ηλεκτρονικής διεύθυνσης και των μηνυμάτων σας.

Ειδικά για τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα

Δεν μεταβιβάζουμε τα μηνύματα που αποστέλλετε ηλεκτρονικά στην εταιρεία μας παρά μόνο στον αρμόδιο αποδέκτη και σε τυχόν αρμόδιες δικαστικές ή ανακριτικές αρχές, εφόσον αυτό μας ζητηθεί με εισαγγελική ή άλλη απόφαση αρμοδίου οργάνου ή στην περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματός μας θεωρούμε ότι μας θίγει, όπως όταν απειλείται η προσωπική μας ασφάλεια ή η περιουσία μας, των χρηστών ή του κοινού μας, όταν κρίνουμε αναγκαίο να προστατευθούμε έναντι στην κακή ή στην μη εξουσιοδοτημένη χρήση του δικτυακού μας τόπου και όταν παραβιάζονται νόμιμα δικαιώματά μας.

Προσφορές από τρίτους

Μπορεί να συμφωνήσουμε με προσεκτικά επιλεγμένες επιχειρήσεις να σας σταλούν προωθητικές πληροφορίες σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Σε τέτοιες περιπτώσεις τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να κοινοποιηθούν σε αυτές τις επιχειρήσεις, οι οποίες και θα δεσμεύονται με δήλωση εχεμύθειας και περιορισμούς σχετικά με την χρήση των δεδομένων αυτών. Σε κάθε περίπτωση και πριν προβούμε σε τέτοιου είδους ενέργειες θα έχουμε τη δική σας ρητή συγκατάθεση.

Περιοχές πρόσβασης του κοινού στο δικτυακό τόπο μας

Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στις περιοχές του δικτυακού μας τόπου που είναι προσβάσιμες στο κοινό (π.χ. πίνακες ανακοινώσεων και ομάδες συζητήσεων) δύνανται να συλλεχθούν, να χρησιμοποιηθούν από άλλους ή να προκαλέσουν σχόλια ή άλλου είδους επικοινωνία από άλλους χρήστες. Οι χρήστες των δικτυακών μας τόπων ενθαρρύνονται να είναι προσεκτικοί όταν δίνουν προσωπικά τους στοιχεία σε περιοχές του δικτυακού αυτού τόπου που υπάρχει πρόσβαση στο κοινό. Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία μας δεν έχει ευθύνη για την ορθότητα ή το περιεχόμενο των παραπάνω πληροφοριών.

Πώληση ή Μεταβίβαση

Σε περίπτωση πώλησης, συγχώνευσης, συνένωσης, αλλαγής διοίκησης, μεταβίβασης περιουσιακών στοιχείων, χρηματοδότησης, αναδιοργάνωσης ή ρευστοποίησης υπάρχει η πιθανότητα να μεταβιβάσουμε, πουλήσουμε ή παραδώσουμε σε τρίτους πληροφορίες που αφορούν στην σχέση σας μαζί μας, συμπεριλαμβάνοντας χωρίς περιορισμούς στοιχεία που σας ταυτοποιούν ή άλλες πληροφορίες που αφορούν στη σχέση σας με εμάς. Στην περίπτωση αυτή, θα σας γνωστοποιήσουμε άμεσα κάθε τυχόν τέτοια μεταβολή, ενώ θα δικαιούσθε να προβάλλετε οποτεδήποτε δικαίωμα αντίρρησης σχετικά με την άνω επεξεργασία από τρίτους, παράλληλα δε η εν λόγω μεταβολή θα γνωστοποιηθεί και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Νομική Χρήση

Μπορεί να συλλέξουμε, χρησιμοποιήσουμε και/ή κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εάν αυτό επιτρέπεται από το νόμο ή απαιτείται από το νόμο ή όπου κρίνουμε ότι μια τέτοια πράξη είναι απαραίτητη για να εντοπίσουμε, να προστατέψουμε ή να υποστηρίξουμε εμάς ή/ και τρίτους ενάντια σε περιπτώσεις σφάλματος, αμέλειας, παράβασης συμβολαίου, κλοπής, απάτης και άλλης παράνομης και καταχρηστικής ενέργειας, για να συμβαδίσουμε με τις απαιτήσεις ελέγχου και ασφαλείας μας και να ελέγξουμε τη συμμόρφωση με την εταιρική μας πολιτική, τις διαδικασίες και τις νομικές και συμβατικές υποχρεώσεις.

Κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων

Επιπρόσθετα με τους λόγους δημοσιοποίησης που προαναφέρθηκαν, είναι πιθανό κατά διαστήματα να κοινοποιούμε προσωπικά δεδομένα σε: Α) παρόχους υπηρεσιών μας και τους υπεργολάβους μας , συμπεριλαμβανομένων συνεργατών μας, οι οποίοι, χωρίς να συνδέονται με σχέση εξαρτημένης εργασίας μαζί μας, έχουν αναλάβει να εκτελέσουν εργασίες για λογαριασμό μας όπως, αποθήκευση και παράδοση, marketing και διαφήμιση, επεξεργασία δεδομένων, ανάπτυξη λογισμικού, φιλοξενία και διαχείριση ιστοτόπου, μηχανογράφηση και γραμματειακή υποστήριξη, νομικές και λογιστικές υπηρεσίες, οικονομικό έλεγχο και παρόχους άλλων επαγγελματικών υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας παράλληλα εγγράφως ότι τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα διαβιβάζονται ούτε θα κοινοποιούνται σε τρίτους παρά μόνον για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους στα πλαίσια της σχετικής σύμβασης. Β) φυσικά ή νομικά πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων συνεργατών μας, στους οποίους υποχρεούμαστε να κοινοποιήσουμε τα στοιχεία αυτά ώστε να εξυπηρετηθεί κάποιος από τους σκοπούς που περιγράφονται στην παράγραφο «Χρήση Προσωπικών Δεδομένων» Γ) Όπου η κοινoποίηση απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο ή δικαστική απόφαση Δ) τρίτους κατόπιν ρητής δική σας συγκατάθεσης.

Η παρούσα Δήλωση περί Απορρήτου αποτελεί μέρος των Όρων Χρήσης του Δικτυακού μας Τόπου. Εάν κάποιος χρήστης/ επισκέπτης δεν συμφωνεί με τους άνω όρους ή/ και δήλωση, οφείλει να μην χρησιμοποιεί τον παρόντα Δικτυακού Τόπου και τις υπηρεσίες του. Η υποβολή προσωπικών δεδομένων μέσω του Δικτυακού αυτού Τόπου από εσάς ισοδυναμεί με αποδοχή της Πολιτικής μας περί Προστασίας Ιδιωτικού Απορρήτου και με ρητή συγκατάθεσή σας για τη χρήση και κοινοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων για όλους τους σκοπούς που προαναφέρονται. Κάθε διαφωνία ή ισχυρισμός σχετικά με την ερμηνεία ή την εκτέλεση του παρόντος θα διέπεται από το ελληνικό δίκαιο και θα επιλύεται ενώπιον των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

Ασφάλεια

Θεωρούμε τα θέματα ασφάλειας πολύ σοβαρά και για το λόγο αυτό λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα για να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή. Έχουμε εγκαταστήσει και χρησιμοποιούμε φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για να εξασφαλίσουμε όλες τις πληροφορίες που συλλέγουμε. Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, δεν έχουμε κανέναν έλεγχο πάνω στην διασφάλιση του περιεχομένου των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που αποστέλλονται σε εμάς και ως εκ τούτου ο δικτυακός μας τόπος και η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία τυχόν υποστεί επισκέπτης/χρήστης υπηρεσιών, σελίδων ή περιεχομένου του. Σας προτείνουμε να μη συμπεριλαμβάνετε εμπιστευτικά, απόρρητα ή ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σε ηλεκτρονικά μηνύματα. Στην απίθανη περίπτωση που θεωρήσουμε ότι κινδυνεύει η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων που έχουμε στην κατοχή μας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για ενημέρωσή σας. Εάν απαιτείται η έγκαιρη ειδοποίησή σας, θα επιχειρήσουμε να σας ειδοποιήσουμε όσο το δυνατόν πιο άμεσα και σε περίπτωση που έχουμε στη διάθεσή μας την ηλεκτρονική διεύθυνσή σας θα το κάνουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Απεγγραφή, πρόσβαση, απορίες και επιπλέον πληροφορίες

Κατόπιν δικού σας έγγραφου αιτήματος ή/ και όπου ο νόμος μας το επιβάλλει, υποχρεούμαστε να επιβεβαιώνουμε τα προσωπικά στοιχεία που έχουμε στην κατοχή μας, να ανανεώνουμε, αφαιρούμε προσωρινά ή μη ή να διαγράφουμε τα δεδομένα σας, ή/και να διορθώνουμε τυχόν ανακρίβειες και λάθη, εφόσον μας το ζητήσετε ρητά και εγγράφως. Όπου παρέχεται η δυνατότητα εγγραφής σας σε υπηρεσίες του δικτυακού μας τόπου, παρέχεται παράλληλα και η δυνατότητα απεγγραφής σας. Εξάλλου, η συγκατάθεσή σας μπορεί να ανακληθεί σε οποιαδήποτε στιγμή, αρκεί να αποστείλετε σχετικό έγγραφο αίτημά σας με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση των κεντρικών γραφείων μας.

Σύνδεσμοι (links)

Αυτός ο δικτυακός τόπος μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ή αναφορές σε άλλους δικτυακούς τόπους που βρίσκονται εκτός ελέγχου μας. Η εν λόγω ιστοσελίδα μας δεν υιοθετεί, αποδέχεται ή έχει οποιαδήποτε σχέση με το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες που παρέχονται από άλλους δικτυακούς τόπους στους οποίους τυχόν παραπέμπει. Σας προτείνουμε να διαβάσετε τις αντίστοιχες δηλώσεις περί προστασίας απορρήτου και τους όρους χρήσης των δικτυακών αυτών τόπων πριν τους επισκεφτείτε.

0

Your Cart